Hur kan vi hjälpa dig?

Här hittar du svaren på de vanligaste frågorna.
Behöver du fortfarande hjälp – skicka oss ett mail.

img

General Information

Det finns tre olika prenumerationer. Du kan välja mellan Me Mini, Me och  Family Share. Du får prova appen gratis i en månad, sedan behöver du teckna en  prenumeration. Gå till inställningar och  “uppgradera konto” för att se vilken prenumeration som passar dig bäst.  YourPDi är ingen gratisapp eftersom säkerhet kostar. YourPDi  är som byrålådan där allt finns samlat, sorterat och säkert, när det behövs. Du skall lika enkelt kunna hitta dina dokument i morgon som om 10-15 år.

YourPDi, Your Personal Digitalization, är appen där du enkelt, snabbt och säkert organiserar och förvarar viktig information och värdefulla dokument.
Appen gör att du aldrig mer behöver rota desperat i byrålådan, riva bland gamla pärmar eller leta i mobilen efter dina värdefulla handlingar och viktig information. YourPDi ger dig koll på allt från kvittot på den stulna cykeln, handlingar från köksrenoveringen, log-in uppgifter till Netflix och familjens vaccinationer till färgerna på väggarna i hemmet.
Med YourPDi kan du enkelt ladda upp och skanna information, bilder och dokument till några av huvudkategorierna; JAG, SAKER, FAMILJ, HEM och PROJEKT.  Du organiserar det som är värdefullt i flertalet underkategorier så att du enkelt kan finna det du behöver.
Allt organiserat på ett och samma ställe säkert lagrat i molnet, där du snabbt kan hitta vad du söker när du behöver det som mest.

Du kan inte använda appen om du inte är uppkopplad. All din information lagras på ett säkert ställe i molnet.

My Account & Subscription

Ladda ner appen YourPDi för iOS (App Store) och för Android (Google Play). Efter installationen, välj ”öppna”. Välj ”Skapa gratis konto”, och skriv in ditt namn, email och skapa ett lösenord. Öppna din mail och bekräfta ditt konto genom att klicka på länken i mailet. Återgå till appen YourPDi och ”SIGN IN” med hjälp av in-loggnings uppgifterna som du tidigare skapat. Som sista steget, välj två frågor och skriv dina egna svar. Glöm aldrig svaren – för då kommer du aldrig åt din data som du laddat ner i appen.

Me Mini: För dig som inte behöver organisera stora mängder information. Perfekt för studenter och små hushåll. Utrymme; 1 GB och kategorier; Me, Things och Home.

Me: För dig som har mycket information att ta hand om. Du får även tillgång till Familj och Projekt kategorierna. Utrymme; 2 GB och kategorier; Me, Things, Home, Family och Projects

Family Share: För dig som har mycket innehåll att dela. Du kan bjuda in ytterligare 4 familjemedlemmar. Utrymme; Dela upp till 10 GB och  kategorier; Me, Things, Home, Family och Projects. Här kan du lägga till flera hem.

Javisst, det gör du när du startar en ny prenumerationsperiod. Kom bara ihåg att en del funktioner och foldrar kommer att försvinna beroende på vilken prenumeration du väljer att byta till.

Gå till inställningar och välj “ta bort konto”. Du behöver ge ditt godkännande för att avsluta kontot. Du kan också välja att avsluta din månatliga  prenumerationsförnyelse fram till 24 timmar innan den förnyas. I så fall klickar du bort ditt kryss i rutan för automatisk förnyelse av medlemskap på medlemssidorna i ditt Apple konto. Samma sak gäller om du har tecknat en årlig prenumeration. Du har tillgång till ditt konto fram till din sista prenumerationsdag. YourPDi meddelar dig hur mycket som debiteras dig innan kontot avslutas.

Gå till ”inställningar” och ”uppgradera konto”. Välj det konto som bäst passar dina behov. Du behöver endast betala för differensen när du uppgraderar.

Function & Features

Gå till inställningar och “lägg till person”. Skriv in personens namn. Nästa gång du tex lägger in ett kvitto välj ”ägare” i mallen och namnen på familjemedlemmarna visas. Välj det namn som du vill tagga kvittot till.

Alla dokument behöver ett unikt namn  för att kunna lagras i databasen. Genom att ange ett dokumentnamn  hittar du också lättare det du letar efter.

Gå till inställningar och där väljer du påminnelser.

About Security & Storage

Klicka på “glömt lösenord” på inloggningssidan och ett tillfälligt lösenord skickas till dig.

Gå till inställningar/profil och välj “ändra lösenord”.

Gå till inställningar och välj “utrymme” för att se hur mycket du har kvar. Behöver du mer kan du alltid uppgradera ditt konto.

Kontakta oss

Tveka inte att kontkta oss om du har några frågor eller funderingar.Vi kommer att göra vår bästa för att besvara dig inom 24 timmar.

YPDi AB, grundat 2017, är ett tech startup med syftet att förenkla för alla som snabbt, enkelt och säkert vill hitta sina värdefulla dokument och viktig information när de behövs som mest.

Kontakta oss

Följ oss

Alla rättigheter reserverade 2018© YPDi AB