Om oss

Grundarna av

Vi startade YourPDi eftersom vi var trötta på att aldrig hitta någonting. Vi ville skapa ett ställe, där vi kunde spara all viktig information, enkelt, snabbt och säkert. Det kan till exempel vara kvittot på den stulna cykeln, familjens vaccinationer, garantier, färgkoder i hemmet eller lösenordet till Netflix. Nu vet vi till och med var vi har alla dokument från våra husrenoveringar.

Vi är en fusion av teknologi och marknad som ger de rätta förutsättningarna för att utveckla  en användarvänlig app.

YourPDi skall ge dig allt du vill ha och mer därtill. Därför samarbetar vi med  apputvecklare som har gedigen erfarenhet av att bygga avancerade fintech applikationer. Vårt motto är säkerhet och integritet.

Patricia Öien Ingemarsson

Patricia har över 25 års internationell erfarenhet från Telekomindustrin; system utveckling, nätverks & säkerhetsarkitektur, affärsutveckling och sälj.

Jenny Wuori

Jenny har arbetat internationellt med marknad, försäljning och ledarskap inom data och konsultföretag såväl som läkemedelsindustrin i mer än 20 år.

YourPDi – ett Sting bolag
Sting (Stockholm Innovation and Growth) hjälper talangfulla personer att omvandla sina idéer till framgångsrika företag.

Welcome to Our Pressroom

For press enquiries please email press@yourpdi.com.

Press Release

June, 19 2018

Lyxfällans Magnus Hedberg investerar i appen YourPDi

YourPDi, Your Personal Digitalisation, är en ny app som gör det enkelt att strukturera och spara värdefulla papper och annan viktig information. Nu går Magnus Hedberg, känd från TV3:s Lyxfällan, in i YourPDi för en expansion av tjänsten till en bredare användarkrets.

Read More...

June, 7 2018

Första versionen av YourPDi släppt på App Store

Är du bland de 70 % som tröttnat på att rota i byrålådan, riva bland gamla pärmar eller leta i mobilen och datorn efter dina värdefulla handlingar och viktig information. Jenny Wuori och Patricia Ingemarsson, tog saken i egna händer och utvecklade appen YourPDi, Your Personal Digitalisation. Appen finns nu att ladda ner på App Store och Android versionen kommer inom kort.

Read More...

Press Kit

App

Company

Logo

Jobba hos oss

Vi är ett startup bolag som gör livet enklare för alla som vill hitta det de behöver, när de behöver det.
Låter det intressant? Kontakta: work@yourpdi.se

Kontakta oss

Tveka inte att kontkta oss om du har några frågor eller funderingar.Vi kommer att göra vår bästa för att besvara dig inom 24 timmar.

YPDi AB, grundat 2017, är ett tech startup med syftet att förenkla för alla som snabbt, enkelt och säkert vill hitta sina värdefulla dokument och viktig information när de behövs som mest.

Kontakta oss

Följ oss

Alla rättigheter reserverade 2018© YPDi AB