Om oss

Om oss

Grundarna av

Vi startade YourPDi eftersom vi var trötta på att aldrig hitta någonting. Vi ville skapa ett ställe, där vi kunde spara all viktig information, enkelt, snabbt och säkert. Det kan till exempel vara kvittot på den stulna cykeln, familjens vaccinationer, garantier, färgkoder i hemmet eller lösenordet till Netflix. Nu vet vi till och med var vi har alla dokument från våra husrenoveringar.

Vi är en fusion av teknologi och marknad som ger de rätta förutsättningarna för att utveckla  en användarvänlig app.

YourPDi skall ge dig allt du vill ha och mer därtill. Därför samarbetar vi med  apputvecklare som har gedigen erfarenhet av att bygga avancerade fintech applikationer. Vårt motto är säkerhet och integritet.

Patricia Öien Ingemarsson

Patricia har över 25 års internationell erfarenhet från Telekomindustrin; system utveckling, nätverks & säkerhetsarkitektur, affärsutveckling och sälj.

Jenny Wuori

Jenny har arbetat internationellt med marknad, försäljning och ledarskap inom data och konsultföretag såväl som läkemedelsindustrin i mer än 20 år.

YourPDi – ett Sting bolag
Sting (Stockholm Innovation and Growth) hjälper talangfulla personer att omvandla sina idéer till framgångsrika företag.

Welcome to Our Pressroom

For press enquiries please email press@yourpdi.com.

Press Release

27 april, 2019

Techföretaget YourPDi tar in amerikanska Virtual Force som delägare för att accelerera och vidareutveckla appen

Techföretaget YourPDi vill att vi ska säga ”hejdå” till pärmar, mappar och digitalt kaos och ”hej” till din personliga digitalisering med appen YourPDi (Your Personal Digitalisation). Företaget har nu fått en investering på 2,1 MSEK för att utveckla mer avancerade funktioner och lansera YourPDi internationellt. 

Read More...

11 februari, 2019

Ordning och reda appen YourPDi släpps nu på Svenska

Appen som ger dig koll, YourPDi, har växt kraftigt under hösten med över 13 000 nedladdningar. Idag lanseras den svenska version för iOS och Android som ett resultat av användarnas efterfrågan och för att förenkla för YourPDis svenska användare.

Read More...

19 juni, 2018

Lyxfällans Magnus Hedberg investerar i appen YourPDi

YourPDi, Your Personal Digitalisation, är en ny app som gör det enkelt att strukturera och spara värdefulla papper och annan viktig information. Nu går Magnus Hedberg, känd från TV3:s Lyxfällan, in i YourPDi för en expansion av tjänsten till en bredare användarkrets.

Read More...

7 juni, 2018

Första versionen av YourPDi släppt på App Store

Är du bland de 70 % som tröttnat på att rota i byrålådan, riva bland gamla pärmar eller leta i mobilen och datorn efter dina värdefulla handlingar och viktig information. Jenny Wuori och Patricia Ingemarsson, tog saken i egna händer och utvecklade appen YourPDi, Your Personal Digitalisation. Appen finns nu att ladda ner på App Store och Android versionen kommer inom kort.

Read More...

Press Kit

App

Company

Logo

Jobba hos oss

Vi är ett startup bolag som gör livet enklare för alla som vill hitta det de behöver, när de behöver det.
Låter det intressant? Kontakta: work@yourpdi.se

Kontakta oss

Tveka inte att kontkta oss om du har några frågor eller funderingar.Vi kommer att göra vår bästa för att besvara dig inom 24 timmar.

YPDi AB, grundat 2017, är ett tech startup med syftet att förenkla för alla som snabbt, enkelt och säkert vill hitta sina värdefulla dokument och viktig information när de behövs som mest.

Kontakta oss

  • info@yourpdi.com
  • YPDi AB (YourPDi)
    We Work
    Malmskillnadsgatan 32 111 51 Stockholm

Följ oss

Alla rättigheter reserverade 2019© YPDi AB